Distribuimi regjional

ashtu siç duhet të jetë

Delfin Ltd të ofron shërbime kualitative të shitjes dhe distribuimit për të gjithë klientët dhe krijimi i marrëdhenive afatgjate me partnerët tanë.
Më Shumë

Shërbimet tona

Ne jemi liderët në fushën e distribuimit

Veprimtaria kryesore është ofrimi i shërbimeve të distribuimit dhe shitjes me shumicë në gjithë territorin e Republikës së Kosovës.

Shërbimet tona

Ne jemi liderët në fushën e distributimit

Veprimtaria kryesore është ofrimi i shërbimeve të distributimit dhe shitjes me shumicë në gjithë territorin e Republikës së Kosovës.

Distribuim

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Shitje

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

PARTNERET TONë

PARTNERET TONë

Produktet TONa

Sardele

3054
800gr

SARA Përshut

0255
850gr

ISKON Vaj ushqimor

0075
1 L

FRANCA Përshut e terur

0056
100gr

BIANCO Gjize

0832
10 Kg

Bianco djath I fortė

0830
1.8 Kg

Distribuim Dhe Shitje

Veprimtaria kryesore e korporatës Delfin Ltd, është ofrimi i shërbimeve të distribuimit dhe shitjes me shumicë për produktet të ushqimit.

Më Shumë

Misioni I Korporatës

Misioni i korporatës Delfin TLD është të ofroj shërbime kualitative të shitjes dhe distribuimit për të gjithë klientët dhe krijimi i marrëdhenive afatgjate me partnerët tanë.

Më Shumë

Vizioni

Të bëhemi korporata më e madhe në Kosovë, e specializuar për shitje dhe distribuim.

Më Shumë

Distributim Dhe Shitje

Veprimtaria kryesore e korporatës Delfin Ltd, është ofrimi i shërbimeve të distribuimit dhe shitjes me shumicë për produktet të ushqimit.

Learn More

Misioni I Korporatës

Misioni i korporatës Delfin TLD është të ofroj shërbime kualitative të shitjes dhe distribuimit për të gjithë klientët dhe krijimi i marrëdhenive afatgjate me partnerët tanë.

Learn More

Vizioni

Të bëhemi korporata më e madhe në Kosovë, e specializuar për shitje dhe distribuim.

Learn More

Lajmet

Ngjarje ku Delfin LTD ka marr pjesë

11/23/2019
INVESTIMI I RADHËS NË INFRASTRUKTURË

Investimi i radhës në infrastrukturë. Lansohet linja e ri-paketimit për produktet e mishit.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Rrjetet sociale

Na Gjeni Në Instagram