PARTNERET TaNë

PARTNERET TaNë

Partnerët tanë ekskluziv në afarizëm janë korporata me renome ndërkombëtare me portfolio të pasur të produkteve. Delfin LTD ka partner afarist në vende të ndryshme dhe rregullisht importon nga vendet në vijim: